VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Speel zelf tijdens de Week van de Belgische muziek

Speel zelf tijdens de Week van de Belgische muziek

Overal staat muziek van hier centraal, en daar kan jij deel van uitmaken. Op VI.BE platform zoeken heel wat organisatoren artiesten om op te treden tussen 30 januari en 5 februari. Van ’t voorprogramma van Goose tot openen in Versuz: waag nu je kans!

13.01.23

Nieuws

Speel jij op donderdag 2 februari het voorprogramma van Goose in De Casino Concertzaal in Sint-Niklaas tijdens de Week van de Belgische muziek? Het kan!

Hip Hop Hooray gaat terug op zoek naar lokaal talent om de avonden te openen van hun events in de Chinastraat, Back2Scratch Festival en de Gentse Feesten. This one’s for the boys!

Iedereen die zich identificeert als vrouw kan hier z’n kans wagen om events van Hip Hop Hooray te openen!

Draai jij een warm-up set op zaterdag 4 februari 2023 in VERSUZ Hasselt? Speel in de Mainroom naast Mattn, Dj Licious, Mathy & Kenn Colt!

RAUW is een Open Mic wedstrijd speciaal voor hiphop’ers. Kom je meedoen?

De Stroate is België’s eerste hiphopcentrum, waar alle elementen een thuisbasis vinden. Voor deze call werken ze samen met +32B (een online platform dat Vlaamse rap plugt & promoot) om een cypher van Belgische MC’s te organiseren. De cypher wordt live uitgezonden tijdens de volgende aflevering van De Stroate Radio (3 februari 2023) op Quindo. Wil je meecypheren? Schrijf je dan nu in!

Wil jij je droom waarmaken en het beste van jezelf laten zien op Pigs in Space? Volk gegarandeerd, alle tickets uitverkocht en er zijn maar 150 aan de kassa. Waag je kans via VI.BE platform.

Jeugdhuis De Klinker zoekt een jonge band uit Vlaams-Brabant om op de Wacko Legends te spelen. Dit in het teken van de Week van de Belgische muziek! 

De Open mic @ klimkaffee in Mechelen is een laagdrempelige open mic voor zowel de gevorderde als de beginnende muzikant. We organiseren deze avond elke laatste dinsdag van de maand, de eerstvolgende dus op 31 januari 2023, tijdens de Week van de Belgische muziek. Kom meedoen!

Hou VI.BE platform zeker in de gaten want binnenkort verschijnen er nog allerlei kansen!