VI.BE

HHH's Freestage for the ladies

20 inzendingen

Deadline 22.01.23

HHH gaat terug opzoek naar lokaal talent die de avonden mogen openen van onze events in de Chinastraat, Back2Scratch Festival en de Gentse Feesten. Bekijk het aanbod via deze kans.

HHH's Freestage for the ladies

Gecreëerd door

Hip Hop Hooray

Beschrijving

Hip Hop Hooray is een hiphop concept uit Gent dat alle elementen van hiphop in de kijker zet. Van festivals tot live optredens, workshops en jams. Het zet zich in voor de ontwikkeling, creatie en presentatie van hiphop artiesten. HHH is opnieuw op zoek naar artiesten die het potentieel hebben om door te stromen in de wereld van hiphop.

Via de freestage krijgen upcoming artiesten de mogelijkheid om een volwaardige, professionele show te brengen in het voorprogramma van onze headliners. Afgelopen edities brachten we al namen als Pete Rock, Masta Ace, Slum Village, Smif-n-Wessun, Jeru the Damaja, Afu-Ra, Josylvio, Woodie Smalls, Spreej, Le77, Hef, Kevin, Snelle, Fresku en MocroManiac.

---

Onze volgende events vinden plaats in het Gentse op 8 maart en tijdens de Gentse Feesten. Er zijn 2 plekken te winnen in volgende programmatie:

  • 08.03 Chinastraat: Miss Angel, Aminah & Starrlight (International Women Day)
  • Gentse Feesten 2023 (14 - 23 juli 2023 - concrete datum nog te bevestigen)

---

Wat moet je doen?

  • Maak een VI.BE profiel aan
  • Zend ons hier je beste track

De 6-8 beste artiesten -die zich identificeren als vrouw- worden verkozen door een jury van erkende rappers, dj's, producers en managers/agents. Zij brengen vervolgens live 15 min aan tracks bij de Vieze Gasten in Gent, waar iedereen dezelfde gelijke kansen heeft.

De live selectie van deze kans vindt plaats op vrijdag 3 februari bij de Vieze Gasten in Gent met als diverse jury Miss Angel, Jutta Huyghe (Busker Agency) en Aminah!

---

Artiesten die HHH heeft helpen doorgroeien: Alois & VLB, 3MB, 23crw, Losabes, Deabeat Larry, Leblanc, Eles, Krapuul, Dyce, All-Turn, Miserabele Johnny, Khail, Groen Genoeg, SDM OT GANG, Longwa tha Farao, Snelstappers en Apex Raptors.

Succes!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en geslacht groepsleden
  • Vergoeding: geen (Opening eerstvolgend HHH event. Vergoeding van €150. Promotionele en communicatieve aandacht op alle kanalen. Ervaring van een professionele showcase. )