VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Werken bij VI.BE

We zoeken een supergemotiveerde collega met een passie voor muziek en een scherpe analytische blik. Jij zal een sleutelrol spelen in het aanmoedigen, opstarten en ondersteunen van onderzoek in de muzieksector. Je bent helemaal hyped om nieuwe kennis en inzichten op te doen en je verdiept je met plezier in de laatste trends en ontwikkelingen in onze bloeiende muziekscene. Bovendien ben je in staat om deze info om te zetten in de taal van de artiest.

VI.BE zoekt Verantwoordelijke Beleid & Onderzoek (x/v/m)

Stage bij VI.BE

VI.BE is altijd op zoek naar geïnspireerde en gedreven stagiairs en vrijwilligers. Er zijn verschillende plaatsen in de organisatie waar we een helpende hand of geest kunnen gebruiken. Met je opleiding in het achterhoofd zoeken we binnen onze werking naar taken die aansluiten bij je verwachtingen, ervaring en goesting. Bij VI.BE doe je meer dan koffiezetten alleen: je zet je eerste stappen in de music bizz. Stuur je aanvraag naar stage@vi.be.

The stage could be yours: VI.BE zoekt stagiairs

VI.BE events 

Een paar keer per jaar organiseert VI.BE ook events, bv. Stoemp!, de MIA’s, Lokale Helden, ... Dit zou onmogelijk zijn zonder de zeer gewaardeerde medewerking van een leger vrijwilligers: stagemanagers, zaalverantwoordelijken, PR-mensen, cateringmedewerkers, promoboys en -girls, manusjes-van-alles, … Enthousiastelingen met een hart voor muziek en goesting om in een fijne ploeg af en toe het onmogelijke mogelijk te maken, zoek niet verder! Contacteer stage@vi.be.