VI.BE

werken bij VI.BE

Stage bij VI.BE

VI.BE is altijd op zoek naar geïnspireerde en gedreven stagiairs en vrijwilligers. Er zijn verschillende plaatsen in de organisatie waar we een helpende hand of geest kunnen gebruiken. Met je opleiding in het achterhoofd zoeken we binnen onze werking naar taken die aansluiten bij je verwachtingen, ervaring en goesting. Bij VI.BE doe je meer dan koffiezetten alleen: je zet je eerste stappen in de music bizz. Stuur je aanvraag naar stage@vi.be.

Join la familia!

VI.BE events 

Een paar keer per jaar organiseert VI.BE ook events, bv. Stoemp!, de MIA’s, Lokale Helden, ... Dit zou onmogelijk zijn zonder de zeer gewaardeerde medewerking van een leger vrijwilligers: stagemanagers, zaalverantwoordelijken, PR-mensen, cateringmedewerkers, promoboys en -girls, manusjes-van-alles, … Enthousiastelingen met een hart voor muziek en goesting om in een fijne ploeg af en toe het onmogelijke mogelijk te maken, zoek niet verder! Contacteer stage@vi.be.

Vacature financieel veranwoordelijke

We zijn op zoek naar een allesdoener met talent voor financiële administratie en boekhouding (en ferm veel goesting om zich te smijten). Iets voor jou? Lees hier de vacature, stuur ten laatste tegen 24 mei een motivatiebrief en cv waarin je aantoont hoe je het competentieprofiel voldoet naar jobs@vi.be.