VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

onze missie

VI.BE versterkt artiesten in een gezond muziekklimaat.

 

VI.BE versterkt

VI.BE versterkt de muziekscene. Met de vinger aan de pols en bakken goesting delen we kennis van zaken en creëren we kansen voor iedereen die actief bezig is met muziek. Artiesten begeleiden we bij elke stap van hun traject, hoe bescheiden of groots hun ambities ook zijn. Spelers uit de sector bieden we advies en reiken we een professionele hand. Zo versterken we het talent en boosten we het muziekklimaat front- en backstage.

VI.BE verbindt

VI.BE is een bond- en een bandgenoot. Omdat muziek meer is dan de som van de spelers, brengen we artiesten en sector samen. Muzikanten en managers, maar ook organisatoren en beleidsmakers. We smeden banden en zetten projecten op poten die het muziekveld verbinden. Zo bouwen we samen aan een gezond en sterk muzieknetwerk dat maximale kansen biedt voor talent.

VI.BE verlegt grenzen

VI.BE breekt het muzieklandschap open. Over alle genres, niveaus en andere vakjes heen brengen we beweging in de muziekzaak en zetten we talent op de kaart. Beginners en bekende namen. Deathmetalbands en jazzcats. Van underground tot commercieel, van lokaal tot heel internationaal. Samen met iedereen die een verschil wil maken, verleggen we muzikale grenzen in Vlaanderen, Brussel tot ver daarbuiten.