VI.BE

HHH's Freestage 2K23

73 inzendingen

Deadline 22.01.23

HHH gaat terug opzoek naar lokaal talent die de avonden mogen openen van onze events in de Chinastraat, Back2Scratch Festival en de Gentse Feesten. Bekijk het aanbod via deze kans.

HHH's Freestage 2K23

Gecreëerd door

Hip Hop Hooray

Beschrijving

Hip Hop Hooray is een hiphop concept uit Gent dat alle elementen van hiphop in de kijker zet. Van festivals tot live optredens, workshops en jams. Het zet zich in voor de ontwikkeling, creatie en presentatie van hiphop artiesten. HHH is opnieuw op zoek naar artiesten die het potentieel hebben om door te stromen in de wereld van hiphop.

Via de freestage krijgen upcoming artiesten de mogelijkheid om een volwaardige, professionele show te brengen in het voorprogramma van onze headliners. Afgelopen edities brachten we al namen als Pete Rock, Masta Ace, Slum Village, Smif-n-Wessun, Jeru the Damaja, Afu-Ra, Josylvio, Woodie Smalls, Spreej, Le77, Hef, Kevin, Snelle, Fresku en MocroManiac.

---

Onze volgende events vinden plaats in het Gentse van februari-juli en hebben verschillende invullingen. Er zijn 3 plekken te winnen in volgende programmatie:

Chinastraat

  • 23.02 Zelfkweek w/ Cor
  • 05.04 Back2Scratch w/ Souls of Mischief 30y 93til infinity anniversary tour


Gentse Feesten 2023 (14 - 23 juli 2023)

  • Concrete datum nog te bevestigen

---

Wat moet je doen?

  • Maak een VI.BE profiel aan
  • Zend ons hier je beste track

De 7-10 beste artiesten worden verkozen door een jury van erkende rappers, dj's, producers en managers/agents. Zij brengen vervolgens live 15min aan tracks in De Centrale in Gent, waar iedereen dezelfde gelijke kansen heeft.

De live selectie van deze kans vindt plaats op zondag 05 februari in de Centrale met als diverse jury Samoerai, Fatih en DJ dysfunkshunal!

Artiesten die HHH heeft helpen doorgroeien: Alois & VLB, 3MB, 23crw, Losabes, Deabeat Larry, Leblanc, Eles, Krapuul, Dyce, All-Turn, Miserabele Johnny, Khail, Groen Genoeg, SDM OT GANG, Longwa tha Farao, Snelstappers en Apex Raptors.

Succes!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en geslacht groepsleden
  • Vergoeding: vast (Opening eerstvolgend HHH event. Vergoeding van €150. Promotionele en communicatieve aandacht op alle kanalen. Ervaring van een professionele showcase. )