VI.BE

Pigs in Space 2023 - DJ contest

23 inzendingen

Deadline 25.01.23

Wil jij je droom waarmaken en het beste van jezelf laten zien op Pigs in Space? Volk gegarandeerd, alle tickets uitverkocht en er zijn maar 150 aan de kassa.

Pigs in Space 2023 - DJ contest

Gecreëerd door

Pigs in Space Hemiksem

Beschrijving

Wil jij draaien op Pigs in Space, de grootste fuif van de Rupelstreek én op Smack My Monkey? Stuur ons een mixtape (max. 20 minuten) in met jouw beste muziek, waarmee jij het volk op de dansvloer overtreft.

Uit deze kans worden 6 finalisten geselecteerd, die hun beste skills mogen laten zien tijdens de Week van de Belgische muziek op zaterdag 4 februari in het jeugdhuis van Schelle. Daar zal de officiële winnaar bekend gemaakt worden.

De winnaar krijgt de kans om op zaterdag 25 februari in Hemiksem tussen 21u-22u te draaien op Pigs in Space, én mag een set voorzien op Smack My Monkey (zaterdag 25 maart in Hemiksem) tussen 22u-23u!

Schrijf je dus zeker in als je vrij bent op zaterdag 4 februari voor de contest, en hou je alvast beschikbaar op 25 februari én 25 maart.

Voor de winnaar voorzien we een gage van €50 per set (= €100 in totaal) + guest tickets en consumpties

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Kontich, Rumst, Arendonk, Niel, Edegem, Schelle, Hemiksem, Antwerpen-Stad, Boom, Aartselaar, Boechout en Antwerpen
  • Genres: hiphop, traditioneel, funk/soul en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 mixtape, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€50 per set (= €100) + guest tickets en consumpties)