VI.BE

PRG Warehouse Sessions #2

263 inzendingen

Deadline 10.04.23

Win je eerste live-concertvideo! Schrijf je nu in!

PRG Warehouse Sessions #2

Gecreëerd door

PRG

Voor de inschrijvingen voor de derde editie van de PRG Warehouse Sessions ontving PRG Belgium meer dan 260 inzendingen via het Vi.be kansenplatform – waarvoor dank aan alle artiesten! Het was een voorrecht om jullie muziek te leren kennen en het was een uitdaging om de winnaars te selecteren.

Uiteindelijk viel onze beslissing op deze 3 Vi.be-artiesten: Nuï, Early Pedestrian en G.U.S.T.. Zij zullen binnenkort bij PRG Belgium over de vloer komen om hun eerste live concertvideo in een professionele omkadering op te nemen. Ondersteund door de in-house technische experten van PRG, krijgen ze een gepersonaliseerde live set-up om hun songs te brengen.

De opnames van deze showcases zullen gereleaset worden in het najaar van 2023 op het YouTube-kanaal van PRG Central Europe. Bekijk in tussentijd zeker nog eens de concertvideo’s van de vorige edities!

Niet geselecteerd? Houd de socials van PRG Belgium in de gaten en schrijf je zeker in voor seizoen 4 van de PRG Warehouse Sessions. Nogmaals bedankt voor jullie enorme enthousiasme!

Early Pedestrian

Alternative Punk Rock 'n Roll

NUÏ

G.U.S.T.

Eén mindset: hoe vettiger, hoe prettiger.