VI.BE

PRG Warehouse Sessions #2

263 inzendingen

Deadline 10.04.23

Win je eerste live-concertvideo! Schrijf je nu in!

PRG Warehouse Sessions #2

Gecreëerd door

PRG

Beschrijving

De PRG Warehouse Sessions hebben als doel beloftevolle, jonge artiesten te ondersteunen door ze de kans te geven nauw samen te werken met de globaal gerenommeerde designers en technische specialisten van PRG. (‘Production Resource Group’)

Via VI.BE platform zoeken we naar een artiest uit de volgende generatie van Belgisch muzikaal talent die live 2 eigen songs wil komen brengen (met zowel beeld als audio) op ons volwaardig uitgerust podium in ons PRG-magazijn te Tildonk. De uitvoering wordt opgenomen door een professioneel team, gepromoot en daarna afgeleverd aan de artiest voor eigen gebruik. De opnames zullen plaatsvinden tussen 26 en 28 april.

Dit is de derde reeks van de PRG Warehouse Sessions. Eerder werkten we al met artiesten zoals Pitou, Meltheads, Isaac Roux & Ramkot. Check hier alvast de eerste concertvideo van seizoen twee.

PRG is 's werelds toonaangevende technologie leverancier binnen de entertainment- en evenementen-wereld en biedt een compleet scala van diensten aan aan een reeks klanten binnen de live-muziekwereld, TV & Film, Broadway, Sport, Gaming, experimentele bedrijfsevenementen, en de live-evenementen markt.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen