VI.BE

PRG
PRG

PRG

PRG is een internationale event-technologie leverancier en verzorgt wereldwijd producties op vlak van licht-, audio-, video-, motion-, rigging-, broadcasting.

Beschrijving

PRG (Production Resource Group) biedt naast grote producties van evenementen op internationaal niveau (Oscar & The Wolf, Charlotte De Witte, Coldplay, U2, Indochine..), ook ondersteuning aan opkomende Belgische artiesten door hen een plek te geven op hun concertreeks genaamd, 'PRG Warehouse Sessions'. Hier komen muzikanten in contact met de technische experten van PRG en bouwen ze samen aan een gepersonaliseerde set waarin de artiesten hun live performance kunnen doen. Zo investeert PRG in het versterken van de positie van deze artiesten in het Belgische muzieklandschap.

PRG probeert dromen van artiesten (hoe groot of hoe klein dan ook!) te faciliteren en om te zetten tot realiteit zodat de artiest zich verder kan ontwikkelen, podia kan veroveren en publiek kan verwonderen.

Kansen

PRG Warehouse Sessions #4

PRG Warehouse Sessions #4

De PRG Warehouse Sessions bieden jou als artiest de kans om te schitteren op een volledig uitgerust podium, in samenwerking met technische experten uit de muziekindustrie.

Afgelopen

PRG Warehouse Sessions #2

PRG Warehouse Sessions #2

Win je eerste live-concertvideo! Schrijf je nu in!

Afgelopen