VI.BE

PRG Warehouse Sessions #4

  • Haacht
  • Productie
  • Media
  • Samenwerking
210 inzendingen

Deadline 02.10.23

De PRG Warehouse Sessions bieden jou als artiest de kans om te schitteren op een volledig uitgerust podium, in samenwerking met technische experten uit de muziekindustrie.

PRG Warehouse Sessions #4

Gecreëerd door

PRG

Beschrijving

Waarom JIJ voor de PRG Warehouse Sessions moet gaan!

Bij PRG – en via onze PRG Warehouse Sessions - willen we jóu, de veelbelovende, jonge Belgische artiest, ondersteunen. In samenwerking met onze deskundige designers en technische specialisten krijg je de kans om een unieke set te creëren waarin jouw live performance kan schitteren, zowel visueel als auditief.

Met dit project willen we investeren in de toekomst van de Belgische muziekindustrie. We willen jou als opkomende artiest, de kans geven om je shows naar een hoger niveau te tillen en zo je dromen - hoe groot of klein - te verwezenlijken.

Dit is de vierde reeks van de PRG Warehouse Sessions. Eerder hebben we samengewerkt met getalenteerde artiesten zoals Pitou, Meltheads, Isaac Roux, Jack Vamp & The Castle Of Creep, JEN, Caspar Auwerkerken, ILA & Ramkot. Bekijk hier alvast de video's van het afgelopen seizoen.

Ben jij degene die we zoeken?

Via VI.BE platform zoeken we gedreven en ambitieuze artiesten uit de volgende generatie Belgisch muzikaal talent. Bij onze PRG Warehouse Sessions krijg je de kans om je eigen muziek live te brengen op ons volledig uitgeruste podium in ons magazijn in Tildonk, met daarnaast ook een interview. De performance wordt volledig audiovisueel gecapteerd, gepromoot en aan jou afgeleverd voor eigen gebruik.

De opnames voor deze editie zullen plaatsvinden tussen 13 en 15 november. Zorg er zeker voor dat als je je inschrijft, je ook deze dagen effectief beschikbaar bent.

Wie is PRG?

PRG is een wereldwijde technologiepartner in de entertainment- en evenementenindustrie. Wij bieden een breed scala aan diensten voor de livemuziek, televisie en film, Broadway, sport, gaming, zakelijke evenementen en de live-evenementenmarkt. Voor meer informatie over ons kun je hier terecht.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding, 2 vragen, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen