VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

BLOND wint de Nekka-wedstrijd!
© blond

BLOND wint de Nekka-wedstrijd!

De teerling is geworpen, de kogel is door de kerk: BLOND wint de Nekka-wedstrijd en vult op 28 april 2023, samen met centrale gast Mama’s Jasje, het podium van de Lotto Arena.

10.04.22

Nieuws

Onder het motto “de Nederlandse taal beroert en ontroert altijd” organiseert Nekka jaarlijks de Nekka-wedstrijd. Makers van Nederlandstalige muziek, gaande van snoeiharde gitaren tot zachte piano, kunnen intekenen op deze wedstrijd. De buit? Een optreden in de Lotto Arena, persoonlijke begeleiding op maat én muzikale en zakelijke coaching door Nekka, in samenwerking met VI.BE.

Zaterdag 9 april probeerden finalisten Nieuwstadt, IJsbrand, BLOND, Yentl, Evawicht en Zonen met Vaders de jury te overtuigen. BLOND kwam als winnaar uit de bus en sleept de buit in de wacht. Zij mogen op 28 april 2023 het beste van zichzelf geven in de Lotto Arena.

Ook VI.BE reikte de Stoemp-prijs uit aan één van de finalisten. Ook hier ging BLOND met de hoofdprijs naar huis, en dus kan je hen op dinsdag 17 mei in Bar Pilar live aan het werk zien.