VI.BE

VI.BE platform: 2021 in cijfers

VI.BE platform: 2021 in cijfers

Het einde van het jaar is in zicht, dus is het tijd om eens terug te kijken naar wat er de afgelopen 12 maanden allemaal is gebeurd. Dat geldt ook voor ons platform, waarop zelfs in een uitzonderlijk moeilijk jaar als 2021 de nodige kansen te vinden waren!

22.12.21

Nieuws

10.000

...jawel, dat is TIENDUIZEND. Zoveel winnaars hebben we al gekend sinds het ontstaan van het platform in 2008. Een absolute mijlpaal in de geschiedenis van VI.BE platform!

150

...dat is hoeveel kansen er in 2021 verschenen op VI.BE platform. Een pak minder dan vorige jaren, maar lang niet slecht in een jaar waarin de livesector jammer genoeg vaker stil lag dan open was.

September

...de maand waarin het land langzaam weer open ging, en dat was er aan te merken. Nooit eerder waren er zoveel kansen in 1 maand als in september 2021.

7

...dat is hoeveel kansen de meest fanatieke artiesten wisten te versieren, zelfs in een jaar als 2021. Op die manier haalden Caspar Auwerkerken en Lizz dit jaar alles uit VI.BE platform.

Zij werden nipt op de hielen gezeten door BLUAI en Meermens die elk 6 kansen wonnen.

Dishwasher_Grizmo, Isaac Roux, Jen, Ivori Moss, Lupa Gang Gang Quartet & Mr. Autumn wisten dan weer elk 5 kansen te versieren.

Ad - vacature advies

Reclame