Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Het Lũpḁ Gang Gang Quartet is een groep die uitersten met elkaar probeert verbinden. Beginnend vanuit een jazz-funk-perspectief, willen ze een pure vorm van ‘eclectisme’ bereiken. Ze trekken zich weinig of niets aan van de artificiële grenzen en maken tezamen een road-trip door het nog onbewoond niemandsland.

Hun live-reputatie is nog steeds ongeschonden. Ze weten steeds de balans te vinden tussen rustige sferen en wilde explosies. Jazz, funk, fusion, hiphop, rock, RnB, reggae of zelfs klassiek zit allemaal verwerkt in hun muziek, maar wat er vooral toedoet is het constant enthousiasme en de ontembare energie die zich tussen deze jonge muzikanten bevindt.

Het kwartet bestaande uit Miel, Anton, Lena en Rob maakte hun debuut op het tv-programma ‘De Ideale Wereld’ in 2017. Sindsdien hebben ze al tientallen optredens achter de rug zowel in lokale cafés als op festivals én recent hun eerste album uitgebracht genaamd ‘BḀNG’. Deze kan je luisteren op Youtube, Spotify, Deezer, … Ook zijn ze geselecteerd voor de wedstrijd ‘Sound Track’ en werken ze aan nieuwe releases.

Fris, vernieuwend, ondeugend en tonnen attitude: dat is het Lũpḁ Gang Gang Quartet.

Facebook: https://www.facebook.com/LGGQuartet

GANG GANG

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.