Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Lũpḁ Gang Gang Quartet is een band die opteert voor een balans tussen instrumentaal en vocaal, tussen improvisatie en uitgeschreven muziek. Dansende beren beschreef: ‘Alles lijkt net niet te kloppen, alsof het een soundtrack is van struikelen, vallen en weer opstaan.’ En dat kunnen ze terwijl ze nog steeds volledige controle houden over de zwoele energie die hun muziek doordrenkt.

In augustus 2020 bracht het Lũpḁ Gang Gang Quartet hun gloednieuwe EP uit, genaamd ‘STALINGRAD’. Deze is een muzikale speurtocht naar een ‘middle ground’ voor deze vier uiteenlopende jonge wolven. Mocht je STALINGRAD laten horen aan het publiek van ‘De Ideale Wereld’ in 2017 waar het kwartet hun debuut deed, zouden ze je haast niet geloven. Sindsdien heeft het kwartet dan ook een hele evolutie achter de rug. Van de EP tot Gent Jazz in 2020 tot een show in Flagey Brussel.

Lũpḁ Gang Gang Quartet is een frisse band die schippert tussen zoeken en vinden. Die zoektocht kun je het best live meemaken, want het constante enthousiasme en de ontembare energie dat ze hieruit halen, maakt het zoeken misschien nog juist iets interessanter dan het vinden!

Fris, vernieuwend, ondeugend en tonnen attitude: dat is het Lũpḁ Gang Gang Quartet.

Bookings: lieuwe@reik.be

Facebook: https://www.facebook.com/LGGQuartet

Instagram: https://www.instagram.com/lupaganggangquartet/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbJGxX5dRXrqN1jkq9BAvvA/

GANG GANG

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.