VI.BE

Rockwood events zkt. talent

336 inzendingen

Deadline 01.12.23

Rockwood Events is op zoek naar getalenteerde artiesten! Stuur ons een demo en maak kans om te schitteren op Rockwood Festival 2024.

Rockwood events zkt. talent

Gecreëerd door

vzw Rockwood Events

Desmond Dandies mag Rockwood openen!

Met oprechte vreugde kondigen wij aan dat na een grondige evaluatie van niet minder dan 336 inzendingen, de veelbelovende Desmond Dandies als winnaar is geselecteerd om het podium te openen voor de komende editie van ons festival. De buitengewone talenten en unieke artistieke visie van Desmond Dandies hebben een diepe indruk op ons gemaakt, en we kijken reikhalzend uit naar het moment waarop hun energie en creativiteit het startschot zullen geven voor een onvergetelijke ervaring voor ons publiek.

Desmond Dandies is een vierkoppige psych-garage rockband gevestigd in Limburg, België. Zwaar geïnspireerd door het geluid van de jaren '60 en al zijn zijstromen, reproduceren ze intuïtief een genre dat niet in hokjes kan worden geplaatst. Live optredens variëren bij elke show, waarbij ze hun muzikale grenzen verleggen, maar altijd gekenmerkt door solide geharmoniseerde vocalen, strakke gitaarriffs en een energieke ritmesectie.

Op hun debuutalbum "57 Heaven" vertalen Desmond Dandies hun invloeden naar een eclectische muzikale reis. Dromerige psychedelische fragmenten wisselen af met rauwe, recht-door-zee riffs en pakkende hooks. De energieke garage rock laat ruimte voor diepgaande songwriting, zonder overmatig complex te worden. "57 Heaven" is een modern klinkend album met een respectvolle knipoog naar het verleden.

We zijn verheugd om Desmond Dandies te verwelkomen als de opening van ons festival en zijn ervan overtuigd dat hun optreden een perfecte introductie zal zijn voor een dag vol muziek en plezier.

Desmond Dandies

JINGLE JANGLE FROM THE LIMBURGIAN JUNGLE