VI.BE

Rockwood events zkt. talent

336 inzendingen

Deadline 01.12.23

Rockwood Events is op zoek naar getalenteerde artiesten! Stuur ons een demo en maak kans om te schitteren op Rockwood Festival 2024.

Rockwood events zkt. talent

Gecreëerd door

vzw Rockwood Events

Beschrijving

Met opwinding en toewijding kondigen we aan dat Rockwood Events VZW het iconische Rockwood Festival in Lommel op 3 augustus 2024 herlanceert! In de jaren ’90 was Rockwood een gerenommeerd festival met onvergetelijke optredens van internationale grootheden als Stray Cats, Tool, Björk en Golden Earring. Nu willen we deze magie opnieuw tot leven brengen en een nieuw tijdperk van muzikale ontdekkingen inluiden.

Als non-profitorganisatie zijn we vastbesloten om ook jong muzikaal talent een podium te bieden en hen te laten schitteren tijdens dit historische evenement. Naast het festival streven we ernaar om lokale cultuurzalen tot leven te brengen met inspirerende optredens. Dit biedt het publiek de gelegenheid om kennis te maken met nieuwe, veelbelovende talenten en hen te ondersteunen bij hun muzikale reis.

Band of soloartiest? Rockwood Events VZW gelooft in jullie talent. Stuur ons een demo of links van jullie werk en maak kans op een podiumplaats op Rockwood Festival of tijdens een ander optreden in een van onze lokale cultuurzalen. Dit is een uitgelezen kans om je muzikale creativiteit te delen en een blijvende indruk achter te laten op ons publiek.

Schrijf je snel in en geef je muziekcarrière een boost. We kijken ernaar uit!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel en Antwerpen
  • Genres: rock, traditioneel en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 track, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: onderhandeld (Wij ondersteunen jong talent door hen een podium te bieden en te voorzien van catering als waardering voor hun bijdrage. Daarnaast voorzien we steeds een op voorhand afgesproken onkostenvergoeding.)