VI.BE

ROCK-E-BEKE 2022

188 inzendingen

Deadline 11.03.22

ROCK-E-BEKE is een kleinschalig muziekfestival georganiseerd door KSA St.-Hubertus waarbij 7 bands strijden om de eerste plek in het idyllische Wachtebeke.

ROCK-E-BEKE 2022

Gecreëerd door

ROCK-E-BEKE

Beschrijving

ROCK-E-BEKE is een kleinschalig muziekfestival georganiseerd door KSA Sint-Hubertus Wachtebeke waarbij Vlaamse bands strijden voor eeuwige roem en de enige echte ROCK-E-BEKE trofee.

Dit jaar geven we 7 bands de kans om zich voor een live publiek te bewijzen. We moedigen jong talent aan, maar ook oudere bands zijn welkom voor de strijd om de felbegeerde ROCK-E-BEKE trofee.

De bands en het tijdsschema worden later bekend gemaakt. De band die zich op 23 april kroont tot winnaar gaat aan de haal met een mooie geldprijs, bekendmaking op VI.BE platform, een geweldige ervaring en de felbegeerde ROCK-E-BEKE trofee.

Wij voorzien gelegenheden om de honger te stillen en sluiten de optredens af met een afterparty.

Is dit iets voor jouw band? Schrijf je dan snel in via VI.BE platform!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: metal, traditioneel, pop, jazz en rock
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Een vaste verplaatsingsvergoeding van €50 per band. De winnaar (één van de zeven bands) ontvangt een geldprijs van €100 bovenop de vaste verplaatsingsvergoeding van €50 per band. )