VI.BE

ROCK-E-BEKE
ROCK-E-BEKE

ROCK-E-BEKE

ROCK-E-BEKE is een Oost-Vlaamse rockrally voor opkomende bands met ambitie. Toon je talent aan jury en publiek tijdens ons dagfestival. Schrijf je in en win onze trofee en meer!

Beschrijving

ROCK-E-BEKE is meer dan een festival, het is een uitdaging voor elke (Oost-)Vlaamse band met een vurige ambitie en rockende sound die durft te dromen van een muzikale carrière.

Het is een rockrally waar je je talent kan tonen aan een jury en een enthousiast publiek, en waar je kan leren van andere bands en feedback krijgen. En dit alllemaal in de vorm van een dagfestival in het idyllische Wachtebeke.

ROCK-E-BEKE is jouw eerste kans om te schitteren op het podium en te strijden voor de ROCK-E-BEKE trofee, een geldprijs, media-exposure en andere prijzen. Schrijf je in en laat zien wat je in huis hebt! Of je nu rock, pop, folk, metal speelt, gloednieuw bent in de scene of al enige ervaring hebt, iedereen heeft de kans om zich in te schrijven! Op muziek en talent hangt bij ons geen label. Ieder jaar tijdens het laatse weekend van de Paasvakantie.

See you soon!

@rockebeke

Kansen

ROCK-E-BEKE 2024

ROCK-E-BEKE 2024

ROCK-E-BEKE, hét muziekfestival georganiseerd door KSA Wachtebeke, maakt zich op voor een nieuwe editie waar bands strijden om eeuwige roem en de prestigieuze ROCK-E-BEKE trofee.

Afgelopen

ROCK-E-BEKE 2023

ROCK-E-BEKE 2023

ROCK-E-BEKE is een kleinschalig muziekfestival georganiseerd door KSA St.-Hubertus waarbij 6 bands strijden om de eerste plek in het idyllische Wachtebeke.

Afgelopen

ROCK-E-BEKE 2022

ROCK-E-BEKE 2022

ROCK-E-BEKE is een kleinschalig muziekfestival georganiseerd door KSA St.-Hubertus waarbij 7 bands strijden om de eerste plek in het idyllische Wachtebeke.

Afgelopen