VI.BE

MNM Start To DJ 2022

140 inzendingen

Deadline 04.07.22

Schrijf je NU in voor MNM Start To DJ 2022 en maak kans om samen met Dimitri Vegas & Like Mike te draaien op Ibiza!

MNM Start To DJ 2022

Gecreëerd door

MNM

Afgelopen weken nodigden we negen dj's uit om zichzelf te bewijzen als strafste jonge dj van Vlaanderen. Zo kregen NINA BLACK, Medaase en MagiK een ticket naar de finale. Met een prachtige zonsondergang op het strand van Blankenberge wist MagiK zich tot winnaar te kronen en zich bij de MNM Start To DJ-familie te vervoegen.

MagiK wordt daarmee huis-dj van MNM en mag het voorprogramma spelen van Dimitri Vegas & Like Mike op Ushuaïa Beach Ibiza.

PROFICIAT MAGIK!

Herbeleef de set waarmee hij jullie en de jury wist te overtuigen hier.

magik

21 years old // Tielt // allround deejay

Het waren spannende weken voor onze Start To DJ-kandidaten. Elke week namen drie kandidaten het tegen elkaar op, en zo kwamen we uiteindelijk bij drie finalisten terecht. NINA BLACK, Medaase en MagiK zullen op 30 juli op het strand van Blankenberge strijden voor de titel van MNM Start To DJ 2022.

Kom jij 30 juli graag meefeesten op het strand van Blankenberge en ontdek je live wie de winnaar is van MNM Start To DJ 2022? Alle info vind je hier!

Finalist 3: MagiK

MagiK overtuigde jullie en onze jury om zo een finaleticket te bemachtigen. Tune op 30 juli zeker in, want dan neemt hij het op tegen Nina Black en Medaase.

magik

21 years old // Tielt // allround deejay

Finalist 2: MEDAASE

Het DJ-duo MEDAASE slaagde erin om deze week de jury en luisteraars voor zich te winnen. Zij mogen daardoor naar de finale op 30 juli! Benieuwd wie de volgende finalist wordt? Luister dan volgende week maandag, dinsdag en woensdag telkens tussen 18u en 19u naar MNM en toon je liefde voor de kandidaat van die dag in de app. Donderdag tussen 17u en 18u kom je te weten wie de laatste winnaar voor de finale is!

Medaase

2 Gedreven dj’s van Afrikaanse origine, die alle soorten genres muziek voor jullie draaien. Entertainment sowieso gegarandeerd

NINA BLACK kon deze week de jury en de luisteraars het meest bekoren, zij stoot door naar de finale op 30 juli! Benieuwd wie de volgende finalist wordt? Luister dan volgende week maandag, dinsdag en woensdag telkens tussen 18u en 19u naar MNM en toon je liefde voor de kandidaat van die dag in de app. Donderdag tussen 17u en 18u kom je te weten wie de winnaar van die week is!

NINA BLACK

Allround vrouwelijke DJ die dankzij haar enthousiasme en perfecte mix tussen nieuwe hits, klassiekers en meezingers iedereen op de dansvloer weet te krijgen!