VI.BE

MNM Start To DJ 2022

140 inzendingen

Deadline 04.07.22

Schrijf je NU in voor MNM Start To DJ 2022 en maak kans om samen met Dimitri Vegas & Like Mike te draaien op Ibiza!

MNM Start To DJ 2022

Gecreëerd door

MNM

Beschrijving

Doet de Instagram-feed van Lost Frequencies jou dromen? Blinken je ogen bij het denken aan de carrières van Regi en DJ Licious? Hoop jij stiekem al lang om je dj-skills naar een next level te brengen? Elk weekend van party naar club te rijden om telkens massa’s feestjes plat te spelen zoals Omdat Het Kan Soundsystem en dj MATTN? Dan wordt het hoog tijd om mee te doen met MNM Start To DJ!

MNM gaat opnieuw op zoek naar straf jong dj-talent dat achter de decks iedereen omver blaast en met een paar mixes elke dansvloer vol kan laten lopen. Voor ex-winnaars als 5NAPBACK, Manuals en Voltage gingen de deuren open naar de grootste party’s en festivals. Droom jij ook van zo’n carrière? Dan is dit jouw kans!

Schrijf je nu in voor MNM Start To DJ en toon het beste van jezelf in uitdagende dj-battles, live aan de MNM-studio op het strand van Blankenberge. Wie weet word jij als winnaar één van de huis-dj’s van MNM en krijg je de once in a lifetime kans om deze zomer te draaien op het magische party-eiland Ibiza samen met Dimitri Vegas & Like Mike!

Redenen om te twijfelen? Dacht het niet! Dit heb je nodig om mee te doen:

  • SKILLS! Je kan een set spelen op maat van MNM die langs verschillende genres gaat van pop langs hiphop over house naar r&b en terug. Je gebruikt graag creatieve twists, en een pak stevige radiohits van vroeger en nu draaien is voor jou geen enkel probleem. In dat geval neem je een gloednieuwe en muzikaal herkenbare dj-set op van 20 à 30 minuten, gefilmd is zeker een pluspunt. Dus: mix it up en voeg zeker de setlist met tijdscodes toe bij je mixtape.
  • FILMPJE! Maak een video van ongeveer één minuut waarin je jezelf voorstelt. Wees creatief! Plaats je voorstellingsfilmpje op YouTube of TikTok en drop de link op je vi.be-profiel en in jouw inschrijving.
  • TIJD! Je kan je vrijmaken op bepaalde weekavonden in juli en de hele dag op zaterdag 30 juli, waarbij je probleemloos tot in Blankenberge geraakt.

Let op! Je moet minstens 16 jaar zijn om deel te nemen aan Start To DJ. Het volledige wedstrijdreglement kan je nalezen op mnm.be. De inschrijvingen lopen af op dinsdag 5 juli om 12u 's middags.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 mixtape, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen