VI.BE

Climate Express Song

60 inzendingen

Deadline 04.09.15

Maak het lied van de klimaatbeweging en breng je song op de 3 Climate Express events, o.a in de AB op 12/11.

Climate Express Song

Gecreëerd door

Climate Express

Beschrijving

Climate Express is een enthousiaste groep van 200 vrijwilligers die in december met 10.000 Belgen naar de klimaattop in Parijs gaat. Daar vormen we samen met mensen van over heel de wereld een krachtige beweging die politici aanzet tot moedige actie. Eind november rijden we met 500 fietsers, 3 treinen en 100 bussen naar de Arc de Triomphe.

Daar hoort een sound bij! We zoeken een song die het ritme van onze beweging bepaalt. Ambiance, hoop, goesting en karakter … kortom: toekomstmuziek. Een sfeervol deuntje dat de ambitie heeft om heel België te inspireren. Heupen blijven er niet ongevoelig voor. Let’s #movetheclimate by music, dat is ons doel. Waag je kans, samen schrijven we geschiedenis!

Een jury van Climate Express vrijwilligers en professionele artiesten – die we de komende weken bekend maken – zal de beste #movetheclimate song uitkiezen. De winnaar speelt de hit dit najaar in minstens drie Belgische cultuurtempels (waaronder de AB op 12/11) en bepaalt de soundtrack van de Climate Express campagne. De kans bestaat ook dat radiozenders het liedje oppikken.

Meer info over Climate Express op de website.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 track, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: geen