VI.BE

Climate Express DJ

  • Optreden
86 inzendingen

Deadline 04.09.15

Word de officiële Climate Express DJ en geef een vibe aan onze positieve beweging.

Climate Express DJ

Gecreëerd door

Climate Express

Beschrijving

Climate Express is een enthousiaste groep van 200 vrijwilligers die in december met 10.000 Belgen naar de klimaattop in Parijs gaat. Daar vormen we samen met mensen van over heel de wereld een krachtige beweging die politici aanzet tot moedige actie. Eind november rijden we met 500 fietsers, 3 treinen en 100 bussen naar de Arc de Triomphe.

Daar hoort een sound bij! We zoeken een dj die onze beweging de beat geeft om een versnelling hoger te schakelen tijdens de laatste campagneweken. Frisse mix, zotte hits, veel ambiance – waar de Climate Express DJ passeert, prikkelen we mensen met onze ambities richting Parijs. Let’s #movetheclimate by music, dat is ons doel. Waag je kans, samen schrijven we geschiedenis!

Een jury van Climate Express vrijwilligers en een professionele dj zal de winnaar selecteren. Hij/zij wordt de officiële Climate Express DJ en geeft een extra vibe aan onze positieve beweging. Je sluit de 3 Climate Express events af – o.a. in de AB op 12/11 – en krijgt verschillende speelkansen op alle promofeestjes overal ten lande.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 mixtape, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (€ 150 gage)