VI.BE

101 Dagen TD DJ contest 2023

49 inzendingen

Deadline 12.02.23

Wij zijn een Antwerpse studentevereniging met Turnhoutse roots. Met tal van uitverkochte edities achter de rug geven wij dit jaar de kans aan jong dj-talent om zich te bewijzen.

101 Dagen TD DJ contest 2023

Gecreëerd door

Bovis-Grafica

Beschrijving

Jaarlijks uitverkochte edities. Een vaste waarde in Turnhout. Altijd een top feestje. Dat is de 101 Dagen TD in de Futur in Turnhout. Elk jaar zakken honderden leerlingen af naar deze TD om hun laatste 100 dagen te vieren.

De Futur staat elk jaar op zijn kop en dat zal dit jaar niet anders zijn. Op donderdag 9 maart 2023 zullen we Turnhout weer onderdompelen in een exotisch jasje en zullen de beste beats weer door de boxen klinken.

Dit jaar zijn wij op zoek naar 3 jonge dj-talenten om de mensen aan het dansen te krijgen. Zorgen jouw beats ervoor dat niemand kan blijven stilstaan? Weet jij hoe je de mensen van aan de toog op de dansvloer krijgt? Schrijf je dan snel in en wie weet zien wij jou op 9 maart 2023 op het podium van de Futur staan!


Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Antwerpen
  • Genres: hiphop, pop, electronic, rock, traditioneel, funk/soul en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 mixtape, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Te bespreken, minstens 50 euro )