VI.BE

Bovis-Grafica
Bovis-Grafica

Bovis-Grafica

Bovis-Grafica is een Antwerpse studentenvereniging met Turnhoutse roots van 7 verschillende richtingen.

Beschrijving

Jaarlijks uitverkochte edities. Een vaste waarde in Turnhout. Altijd een top feestje. Dat is de 101 Dagen TD in Turnhout. Elk jaar zakken honderden leerlingen af naar deze TD om hun laatste 100 dagen te vieren.

De Futur staat elk jaar op zijn kop en dat zal dit jaar niet anders zijn. Op donderdag 9 maart 2023 zullen we Turnhout weer onder dompelen in een exotisch jasje en zullen de beste beats weer door de boxen klinken.

Ook dit jaar zijn we op zoek naar jong dj-talent om de mensen aan het dansen te krijgen. Zorgen jouw beats ervoor dat niemand kan blijven stilstaan? Weet jij hoe je de mensen van aan de toog op de dansvloer krijgt? Schrijf je dan snel in en wie weet zien we jou op 9 maart 2023 op het podium van de Futur staan!

Wil je meer info over het evenement? Aarzel dan niet om https://fb.me/e/3mjHgPO28 te bekijken.

Kansen

101 Dagen TD DJ contest 2023

101 Dagen TD DJ contest 2023

Wij zijn een Antwerpse studentevereniging met Turnhoutse roots. Met tal van uitverkochte edities achter de rug geven wij dit jaar de kans aan jong dj-talent om zich te bewijzen.

Afgelopen

101 Dagen TD DJ Contest

101 Dagen TD DJ Contest

Met tal van uitverkochte edities achter de rug geven wij dit jaar de kans aan jong dj-talent om zich te bewijzen.

Afgelopen

101 Dagen TD DJ Contest

101 Dagen TD DJ Contest

Met tal van uitverkochte edities achter de rug geven we dit jaar voor de 2e keer op rij de kans aan jong dj-talent om zich te bewijzen.

Afgelopen