VI.BE

Merodefestival 2024

92 inzendingen

Deadline 01.12.23

Speel je muziek (3 x 15 minuten sets) akoestisch in de natuur van landschapspark de Merode voor een luisterbereid publiek tijdens onze muzikale wandelingen.

Merodefestival 2024

Gecreëerd door

Merodefestival

Beschrijving

De muzikale wandelingen van Merodefestival zijn ondertussen een begrip geworden. Tijdens korte akoestische sets op prachtige plekken in de Meroderegio, toon je jezelf voor een zeer luisterbereid publiek dat op dat moment een groepswandeling maakt.

Hiervoor zoeken we twee bands/artiesten/ensembles/... die het niet erg vinden om met de voeten vol modder te ploeteren en te midden de natuur 3 sets van 15 minuten akoestisch te brengen.

Het festival vindt plaats van 9-12 mei 2024, in en om de ruime Meroderegio (Diest, Herselt, Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem, Laakdal, Tessenderlo, Westerlo, ...).

Om je een beeld van de muzikale wandelingen te geven kan je hier een korte video bekijken. De programmatie van het voorbije jaren kan je hier terugvinden.

Als je geselecteerd wordt, speel je 2 dagen tussen 10 en 16 uur ergens ter velde en dat 3 keer 15 minuten. Wij voorzien naast een vaste vergoeding ook een kleine lunch per muzikant.

Ben je tussen 9 en 12 mei vrij? Schrijf je dan zeker in! De juiste speeldata wordt samen met de winnaars besproken.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: traditioneel en klassiek
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 track, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (200 EUR + kleine lunch)