VI.BE

Akoestische kampvuurshow op een overland-weekend

46 inzendingen

Deadline 11.09.23

De vervolmaking van een overland weekend, waar alles in teken staat van het buiten leven. Samen koken, eten, drinken en kampvuur houden weg van alle sleur. Just simply the best.

Akoestische kampvuurshow op een overland-weekend

Gecreëerd door

Fretime travelling

Beschrijving

Wij beschikken over een kampeerterrein in Wachtebeke waar mensen komen onthaasten en zich terug trekken in de natuur. We zijn lid van een groep overlanders (zelfvoorzienend reizen met een (overlander) voertuig waarbij de reis zelf het doel is)

Geregeld komen we samen om ideeën en ervaringen uit te wisselen om er weer een gezellig onvergetelijk weekend van te maken. We slapen in onze eigen daktent, koken en beleven alles buiten. Er zijn ook een aantal workshops gepland en eindigen de dag altijd rond het kampvuur.

De volgende editie staat gepland van 29 september tot 1 oktober 2023 en graag voorzien we op zaterdag 30 september een muzikale noot, om zo de sfeer en gezelligheid tot een absolute climax te brengen!

We zoeken 1 artiest of band die akoestisch een set van ong anderhalf uur kan spelen (dit valt nog te bespreken). Op vlak van genre staan we open voor alle dingen die aansluiten bij ons thema.

We verwachten een 50-tal wagens, dus minimum een 100-tal personen. Waar gezelligheid en vriendschap hoog in het vaandel staan.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Oost-Vlaanderen
  • Genres: funk/soul, jazz, rock, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: onderhandeld (ca. 350 euro)