VI.BE

Fretime travelling
Fretime travelling

Fretime travelling

Overland weekend! Een outdoor event georganiseerd en gecreëerd door avontuurlijke reizigers. Gelijkgezinden die samen komen om ervaringen uit te wisselen.

    • Event
    • Festival

Beschrijving

Wij beschikken over een kampeerterrein waar mensen komen onthaasten en zich terug trekken in de natuur. We zijn ook lid van een groep overlanders (reizen over land met eigen voertuig bv. ingerichte Defenders)

Geregeld komen we samen om ideeën en ervaringen uit te wisselen om er weer een gezellig onvergetelijk weekend van te maken. We slapen in onze eigen daktent, koken en beleven alles buiten. Er zijn ook een aantal workshops gepland en eindigen de dag altijd rond het kampvuur.

De volgende editie staat gepland van 29 september tot 1 oktober 2023 en graag hadden we een muzikale nood voor de sfeer en gezelligheid tot een absolute climax te brengen op zaterdagavond. We hebben de voorkeur voor een akoestische toets, maar we staan voor vele dingen open dat aansluit bij ons thema.

We verwachten een 50 tal wagens, dus een minimum van een 100tal personen.

Kansen

Akoestische kampvuurshow op een overland-weekend

Akoestische kampvuurshow op een overland-weekend

De vervolmaking van een overland weekend, waar alles in teken staat van het buiten leven. Samen koken, eten, drinken en kampvuur houden weg van alle sleur. Just simply the best.

Afgelopen