VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Sound Track laureaten worden artists in residence
© patrick blomme

Sound Track laureaten worden artists in residence

Sound Track winnen, dat is een jaar lang ondersteund worden door de muzieksector om op jouw manier verder te kunnen werken aan je muziek. Dat bewijzen de vele residenties die momenteel lopen.

31.03.22

Nieuws

Dertien laureaten krijgen een plek als artist in residence in de beste clubs van het land, waar ze ondersteund worden door experten en coaches met tips & tricks. Ze krijgen er ook alle tijd en ruimte om songs te schrijven, te repeteren, op te nemen en aan hun liveset te sleutelen.Schrik dus niet als je binnenkort passeert aan N9 en daar Dishwasher_ en Cesar Quinn ontmoet.

2022-04/cesare 2022-04/dishdrie

In Sint-Niklaas heeft Alioth een plek gevonden bij zijn geliefde zaal De Casino. In Brugge is Het Entrepot dan weer de tweede thuis voor The Christian ClubBobbi Lu, Indigo Mango en Barno Koevoet & The DuijmschpijkersÃo wordt met open armen in Het Depot ontvangen en BLUAIPorcelain id en Meltheads mogen Trix hun uitvalsbasis noemen. 

2022-04/bluai 2022-04/melth 2022-04/porce

Monks. doet het met Muziekodroom, Adja en Dishwasher_ zorgen voor vonken bij Volta en Indigo Mango jamt bij Muziekodroom, Volta én 4AD. 

Ready, set, gooo

2022-04/monks

Meer info over Sound Track, podium- en kansenparcours van VI.BE, Clubcircuit, AB en JHOB kan je hier vinden.