VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Schop het deze zomer tot de strafste festivalpodia van ons land

Schop het deze zomer tot de strafste festivalpodia van ons land

Daar is de zomer, daar is je kans om op de strafste festivalpodia te shinen! Ben jij een techno dj, ambitieuze jazz act, singer-songwriter of hiphop talent? Rep je dan als de bliksem naar VI.BE platform om je plek te veroveren op de lineup van ‘s lands strafste festival.

17.05.23

Nieuws

Een overzicht

Cirque Magique 2023

De feeërieke circuskaravaan van Cirque Magique slaat van 11 tot 13 augustus 2023 opnieuw haar tenten op op het kasteeldomein van Bossuit in Avelgem voor een weekend vol muziek en verwondering! Jij krijgt de kans om 1 van 6 beschikbare tijdsslots in te vullen en jouw djtalent aan de wereld te tonen. Check de kans:

Dranouter 2023 Buskerpodium

In 2023 organiseert De Muziekbank in samenwerking met Festival Dranouter voor de zesde keer een eigen Buskerpodium, waar zowel aanstormende als gevestigde waarden met gegarandeerd memorabele sets geld inzamelen voor dit waardevolle project. TaminoILA en Michiel Libberecht (Mooneye), Brent Buckler (The Radar Station)Isaac Roux speelden er ooit, nu is het aan jou!

Genk On Stage 2023

Genk On Stage gaat op zoek naar twee liveacts en dj’s die toegevoegd worden aan de lineup!

Gents Hiphoptalent op de Gentse Feesten

Hip Hop Hooray wil de kans geven aan lokale hiphopartiesten om op een podium te staan en zich verder te ontwikkelen tot volwaardige hiphopartiesten, en doet dat dit jaar tijdens de Gentse Feesten met hun freestage. Upcoming talent, waag je kans!

HYPE’O DREAM dj contest

2 winnaars maken kans om de Line-up van Hype’O Dream 2023 te vervolledigen!

Jong Jazztalent Gent 2023

Jong Jazzgeweld met een ambitieus project op het getouw? Win tot 10.000 euro om deze droom te realiseren, een podiumplek op Gent Jazz 2024 en nog veel meer!

Suikerrock 2023 - The Palace & The Cube

Suikerrock palmt deze zomer weer Tienen in, en is daarvoor nog op zoek naar bands, singer-songwriters en elektronisch & hiphoptalent!

Talent Takeoff by Jupiler @ Les Ardentes, Dour, WECANDANCE en Voodoo Village

Talent Takeoff by Jupiler bundelt de krachten met Dour, Les Ardentes, WECANDANCE en Voodoo Village en geeft een zotte kans aan opkomend dj-talent. Jonge dj en klaar voor de volgende stap? Hier is jouw kans!

Trap het AFF! 2023

Jonge, veelbelovende artiest? Beschik jij over het avontuurlijke AFF-DNA? Met ‘Trap Het AFF’ biedt AFF vijf frisse acts een uniek begeleidingstraject waarin je – gedurende een heel jaar – professionele coaching, omkadering, een heleboel bagage en een speelplek op een AFF-podium krijgt!

Ostend Beach 2023 dj contest

Draai op de mainstage van Ostend Beach naast headliners als Purple Disco Machine en Sam Divine!

Villa Pace Busker Stage DJ's & Bands 

Draai of speel met je band op Villa Pace in Sint-Niklaas! 

Promo adverteren

Reclame