VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Schop het deze zomer tot de strafste festivalpodia van ons land

Schop het deze zomer tot de strafste festivalpodia van ons land

Daar is de zomer, daar is je kans om op de strafste festivalpodia te shinen! Ben jij een techno dj, ambitieuze jazz act, singer-songwriter of hiphop talent? Rep je dan als de bliksem naar VI.BE platform om je plek te veroveren op de lineup van ‘s lands strafste festival.

23.06.23

Nieuws

Een overzicht

Cirque Magique 2023

De feeërieke circuskaravaan van Cirque Magique slaat van 11 tot 13 augustus 2023 opnieuw haar tenten op op het kasteeldomein van Bossuit in Avelgem voor een weekend vol muziek en verwondering! Jij krijgt de kans om 1 van 6 beschikbare tijdsslots in te vullen en jouw djtalent aan de wereld te tonen. Check de kans:

Draai op Tomorrowland

Deze zomer geven Tomorrowland en de Tomorrowland DJ Academy jong dj-geweld de kans om zich in de kijker te spelen op de gloednieuwe RISE Stage. Moet de wereld jouw talent dringend ontdekken? Schrijf je dan in voor de Tomorrowland DJ Battle. Overtuig de professionele jury en de luisteraars, en wie weet draai je deze zomer op één van de beste festivals ter wereld. En daar blijft het niet bij, want de winnaar krijgt ook achteraf nog professionele begeleiding van de toppers van de Tomorrowland DJ Academy en advies bij VI.BE!

Suikerrock 2023 - The Palace & The Cube

Suikerrock palmt deze zomer weer Tienen in, en is daarvoor nog op zoek naar bands, singer-songwriters en elektronisch & hiphoptalent!

Talent Takeoff by Jupiler @ Les Ardentes, Dour, WECANDANCE en Voodoo Village

Talent Takeoff by Jupiler bundelt de krachten met Dour, Les Ardentes, WECANDANCE en Voodoo Village en geeft een zotte kans aan opkomend dj-talent. Jonge dj en klaar voor de volgende stap? Hier is jouw kans!

Promo adverteren

Reclame