VI.BE

Tomorrowland DJ Battle 2023

 • Boom
 • Optreden
 • Media
157 inzendingen

Deadline 05.07.23

Studio Brussel en Tomorrowland gaan op zoek naar dj-talent!

Tomorrowland DJ Battle 2023

Gecreëerd door

Studio Brussel

Beschrijving

Deze zomer geven Tomorrowland en de Tomorrowland DJ Academy jong dj-geweld de kans om zich in de kijker te spelen op de gloednieuwe RISE Stage. Moet de wereld jouw talent dringend ontdekken? Schrijf je dan in voor de Tomorrowland DJ Battle. Overtuig de professionele jury en de luisteraars, en wie weet draai je deze zomer op één van de beste festivals ter wereld. En daar blijft het niet bij, want de winnaar krijgt ook achteraf nog professionele begeleiding van de toppers van de Tomorrowland DJ Academy en advies bij VI.BE!

Hoe werkt het?

Show us what you got! Neem een mixtape van minstens 30 minuten live op en maak er een video van. We verwachten zeker geen Hollywood-movie, maar we willen wel je skills zien. Zwier de audio mixtape op je VI.BE-profiel, laad je video op via YouTube, zet deze op ‘verborgen’ (unlisted) en bezorg ons de link in het inschrijfformulier.

Uit alle inzendingen kiest een professionele jury 4 finalisten. Zij nemen het tegen elkaar op in de finale op Studio Brussel. De winnaar speelt een set voor honderdduizenden Studio Brussel-luisteraars én krijgt de unieke kans om op te treden op de gloednieuwe RISE Stage op Tomorrowland. Achteraf krijgt de winnaar ook nog professionele begeleiding van de toppers van de Tomorrowland DJ Academy en advies bij VI.BE.

De spelregels

 1. Je bent helemaal in de ban van elektronische muziek: house, techno, electro, drum-'n-bass,...
 2. Je maakt een nieuwe mixtape van minstens 30 minuten met je beste platen. Je filmt jezelf tijdens de opname van je mixtape.
 3. Je zet deze mixtape op je profiel op VI.BE platform mét tracklist! (ga naar edit > tracklist met timecode)
 4. Je bezorgt ons de link van jouw verborgen YouTube video.
 5. Je vermeldt in je bio op welke events je al gespeeld hebt.
 6. Eigen producties in je mix zijn een meerwaarde.
 7. Je kan je vrijmaken voor de finale op Studio Brussel tussen 17-20 juli en je bent beschikbaar in het tweede Tomorrowland-weekend, van 28-30 juli.

Praktisch

 • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Vlaanderen en Brussel
 • Genres: electronic
 • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 mixtape, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
 • Vergoeding: vast (Set op Tomorrowland, live-set op StuBru, en professionele begeleiding)