VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Deadline alert: stuur je muzikale scriptie in voor 15 december!
© lucinde wahlen

Deadline alert: stuur je muzikale scriptie in voor 15 december!

De VI.BE scriptieprijs is er weer! Schrijf je in voor de VI.BE scriptieprijs 2023 en win € 500 en eeuwige roem.

12.04.23

Nieuws

Ben je volop bezig aan je bachelor- of masterscriptie? Studeer je aan een Vlaamse/Brusselse hogeschool of universiteit? En koos je een topic dat relevant is voor onze muzieksector, het muziekbeleid of ontwikkelingen in de brede muziekindustrie? Dan kan je € 500 én eeuwige roem, onder andere in de vorm van het delen van jouw scriptie met belangrijke spelers uit de muzieksector, winnen met de VI.BE scriptieprijs. Of je nu vanuit een juridische, wetenschappelijke, communicatieve, pedagogische, … invalshoek schrijft: alles is mogelijk, zolang je scriptie maar inzichten biedt waar de muzieksector mee aan de slag kan.

Jurering

De scripties worden voorgelegd aan een topjury van muziekprofessionals, waarna de winnaars aan de pers en aan de brede muzieksector gepresenteerd. Een ideaal opstapje om je naam te doen weerklinken binnen de muziekwereld. Het volledige reglement vind je hier.

Hoe schrijf ik me in?

Laat je thesis niet wegkwijnen op zolder, SCHRIJF JE IN! Je hebt de tijd t.e.m. 15 december 2023.
Bachelor- en masterscripties geschreven in academiejaar 2022-2023 en eerste semester academiejaar 2023-2024 komen in aanmerking.

Vorige winnaars

Eeuwige roem, dat betekent ook een plekje in de enige echte scriptieprijs hall of fame. Er is nog een plekje vrij, dus waag je kans, en schrijf nu in!