VI.BE

Willrock Demo Battle 2024

86 inzendingen

Deadline over 44 dagen

Willrock Festival is ontstaan uit de nood aan meer podiumkansen voor lokale groepen. Daarom voorziet de organisatie ook in 2024 een podiumspot voor Antwerpse beginnende artiesten.

Willrock Demo Battle 2024

Gecreëerd door

Willrock Festival

Beschrijving

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus 2024 vindt 25e Willrock Festival plaats.

In het verleden speelden onder andere Diablo Blvd., Steak Number Eight, The Kids, Discobaar A Moeder, Woodie Smalls, Dope D.O.D, Fresku, Halve Neuro, Your Highness, The Opposites, Wallace Vanborn, The Sore Losers en Intergalactic Lovers op het podium van het festival.

De jury selecteert vijf artiesten of bands die het beste van zichzelf mogen geven tijdens de Demo Battle op zaterdag 1 juni 2024 in Jeugdcentrum Vizit te Wilrijk!

Uiteindelijk zullen de twee artiesten die de harten van de jury het meest weten te veroveren hun verdiende plek krijgen op de mainstage van Willrock 2024!

Speel je muziek, solo of in een groep, en heb je zin in een speelkans op een festival met Belgische namen? Schrijf je dan nu in voor de Willrock Demo Battle 2024!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Antwerpen
  • Genres: metal, pop, rock en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Vast (Winnaars: show op Willrock + fee + volledige festivalervaring))