VI.BE

Jong Versterkt – Op Willrock

117 inzendingen

Deadline morgen

Jong Versterkt is voor jonge/lokale bands die podiumkansen willen grijpen. Geen ervaring? Geen enkel probleem, bij ons kan je podiumervaring opdoen!

Jong Versterkt – Op Willrock

Gecreëerd door

Vizit vzw

Beschrijving

Jong Versterkt in Jeugdhuis Vizit in Wilrijk biedt een podium voor jonge Antwerpse artiesten die solo of in band spelen. Wij willen vooral de lokale jongeren een kans geven om muzikaal te groeien en podium ervaring op te doen.

Zoals altijd palmt Willrock het 2de weekend van Augustus het Steytelick park in. Dit jaar vieren ze hun 25ste editie en dat wordt gevierd met niet 2 maar 3 dagen feest. Wij van Jeugdcentrum Vizit hebben 2 spots kunnen regelen op deze editie. De 2 spots kunnen zowel Vrijdag als Zaterdag vallen dus zet Willrock alvast in je agenda.

In het verleden speelden onder andere Diablo Blvd., Steak Number Eight, The Kids, Discobaar A Moeder, Woodie Smalls, Dope D.O.D, Fresku, Halve Neuro, Your Highness, The Opposites, Wallace Vanborn, The Sore Losers en Intergalactic Lovers op het podium van het festival.

Speel je muziek, solo of in een groep, en heb je zin in een speelkans op een festival met Belgische namen? Schrijf je snel in via VI.BE platform.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Antwerpen en Antwerpen-Stad
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€100 + volledig festival ervaring)