VI.BE

Suikerrock 2024 | The Palace

285 inzendingen

Deadline over 5 dagen

The Palace brengt live bands in een intiemere setting: een nostalgische spiegeltent! Heb jij zin om solo of met je band in The Palace te staan? Schrijf je dan zeker hier in!

Suikerrock 2024 | The Palace

Gecreëerd door

Suikerrock

Beschrijving

Ook voor de editie van 2024 gaat Suikerrock op zoek naar nieuw talent! The Palace is sinds de editie van 2023 een upgrade van onze vroegere Acoustic stage waarvoor we in het verleden al geregeld kansen via VI.BE voorstelden. The Palace brengt live bands in een intieme setting: een nostalgische spiegeltent met een capaciteit van +/- 500. Het is naast het hoofdpodium en The Cube het derde podium van Suikerrock en ligt op een iets rustigere plaats van het terrein (het fabrieksterrein van de Tiense Suikerraffinaderij). Het is de ideale plek om te genieten van een intiem optreden tijdens de pauzes van het hoofdpodium, en vooral ook de plaats om nieuw talent te ontdekken!

Vorig jaar hadden we in The Palace al opkomende talenten zoals Caspar Auwerkerken, Lani, The Christian Club en Galine. Naast VI.BE artiesten worden ook gevestigde waarden geprogrammeerd. Dit jaar o.a. de Nieuwe Lichting 2024-winnaar ISE, het Nederlandse door Pommelien Thijs geprezen poptrio WIES, de all-female sensatie BLUAI, de Leuvense troubadour Jokke en de Nederlander Guusje

Heb jij zin om solo of met je band in The Palace te staan? Schrijf je dan zeker hier in! We zoeken per dag minstens 1 artiest/band, die het podium mag openen. We bieden dus kansen voor zowel vrijdag 2 augustus, zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus.

Voorwaarden?

  • Zowel singer-songwriters als bands kunnen zich inschrijven. Je moet een sfeervol en intrigerend live optreden van dertig minuten kunnen brengen als solo live artiest of als liveband. Artiesten die met DJ’s + MC of backing tracks optreden worden weerhouden. .
  • De setlist moet een mix zijn van eigen werk met eventueel enkele covers.
  • De selectie wordt bepaald door de inzending van drie nummers, hoe je act past met de rest van de line-up en je beschikbaarheid. Verder verwachten we een motivatie waaruit blijkt dat jij een spetterend optreden kan en wil geven op ons festival. Referenties van eerdere live optredens zijn een pluspunt.
  • Er is FOH en monitormix aanwezig en technici voor geluid en licht. Voor meer info mag je mailen naar nils.vanderwaeren@suikerrock.be
  • Naast de muzikanten mag je ook twee extra mensen meebrengen om de productie van het concert mee te ondersteunen of te promoten. Dit mag een fotograaf/videograaf en eventueel een geluidstechnieker zijn.


Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, pop, electronic, rock, traditioneel, funk/soul en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€250 excl btw)