VI.BE

Student Kick-Off 2023

68 inzendingen

Deadline 16.04.23

Schrijf je nu in voor de Student Kick-Off 2023-oproep om kans te maken om te spelen op het grootste ééndagsfestival van België.

Student Kick-Off 2023

Gecreëerd door

Student Kick-Off Gent

Beschrijving

Ben jij muzikant en ingeschreven aan een Gentse (hoger)onderwijsinstelling? Sta jij te popelen om jouw muzikaal talent te tonen op een groot podium? Klinkt een optreden op Student Kick-Off je als muziek in de oren?

Als je hier drie keer volmondig ‘JA’ op hebt geantwoord, waag dan jouw kans en schrijf je NU in tot en met 16/04 voor Student Rock Rally 2023!

We organiseren opnieuw een preselectie om een plaatsje te bemachtigen op de mainstage van Student Kick Off op woensdag 27 september 2023. SKO is hét studentenwelkomstfestival van het jaar met zijn 30.000 bezoekers het allergrootste ééndagsfestival van Vlaanderen.

We selecteren 4 artiesten en nodigen hen uit om op 17 mei live op te treden tijdens de finale in de Charlatan. Twee artiesten stromen door naar Student Kick-Off Gent: één juryprijswinnaar én één publieksprijswinnaar.


Belangrijk: Het aantal leden van de groep is niet gelimiteerd maar ten minste de helft van de groepsleden moet ingeschreven zijn aan een Gentse (hoger)onderwijsinstelling (zijnde UGent, Arteveldehogeschool, Hogeschool Gent, Odisee, LUCA of KU Leuven campus Sint-Lucas).

Veel succes!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (Win een optreden op Student Kick-Off (rider kan, als deze geen exotische verwachtingen bevat))