VI.BE

Student Band Clash 2024

34 inzendingen

Deadline 26.04.24

Schrijf je nu in voor de Student Band Clash 2024 om kans te maken om te spelen op Student Kick-Off 2024, het grootste ééndagsfestival van België.

Student Band Clash 2024

Gecreëerd door

Student Kick-Off Gent

Beschrijving

Ben jij muzikant en ingeschreven aan een Gentse (hoger)onderwijsinstelling? Sta jij te popelen om jouw muzikaal talent te tonen op een groot podium? Klinkt een optreden op Student Kick-Off je als muziek in de oren?

Als je hier drie keer volmondig ‘JA’ op hebt geantwoord, waag dan jouw kans en schrijf je NU in tot en met 26/04 voor Student Band Clash 2024!

We organiseren opnieuw een preselectie om een plaatsje te bemachtigen op de mainstage van Student Kick Off op woensdag 25 september 2024. SKO is hét studentenwelkomstfestival van het jaar met zijn 30.000 bezoekers het allergrootste ééndagsfestival van België.

We selecteren 4 artiesten en nodigen hen uit om op woensdag 8 mei live op te treden tijdens de finale in de Charlatan te Gent. Twee artiesten stromen door naar Student Kick-Off Gent: één juryprijswinnaar én één publieksprijswinnaar.

Belangrijk: Het aantal leden van de groep is niet gelimiteerd maar ten minste de helft van de groepsleden moet ingeschreven zijn aan een Gentse (hoger)onderwijsinstelling (zijnde UGent, Arteveldehogeschool, Hogeschool Gent, Odisee, LUCA of KU Leuven campus Sint-Lucas).

Bij inschrijving ga je akkoord met het volledige wedstrijdreglement. Je kunt deze vinden via volgende link: https://bit.ly/studentbandclash2024

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Oost-Vlaanderen
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop, electronic, rock en reggae
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden en leeftijd groepsleden
  • Vergoeding: vast (Verplaatsingskosten + rider)