VI.BE

De Nieuwe Lichting 2024

  • Media
1011 inzendingen

Deadline 18.10.23

Studio Brussel gaat op zoek naar nieuw muziektalent! Schrijf je in en treed in de voetsporen van Brihang, Tamino, Equal Idiots, Sylvie Kreusch, Portland, Sons en veel meer.

De Nieuwe Lichting 2024

Gecreëerd door

Studio Brussel

Beschrijving

​​Studio Brussel​ gaat voor de twaalfde keer op zoek naar nieuw muziektalent! Wil je in de voetsporen treden van o.a. Brihang, Tamino, Portland, Sunday Rose, Equal Idiots, Sons, Sylvie Kreusch, The Haunted Youth, Ila, Bluai, Mayorga en Shaka Shams? Schrijf je dan nu in en win eeuwige roem en jouw nummer op de radio.

Stuur je beste song in via VI.BE tot en met 18 oktober 2023. Daarna selecteert de muziekredactie van Studio Brussel samen met een professionele vakjury de negen finalisten. Die maken we in januari 2024 aan jou bekend tijdens de Week van de Belgische Muziek.

Uiteindelijk zullen drie artiesten door de Studio Brussel-luisteraars worden gekroond tot ‘De Nieuwe Lichting 2024 van Studio Brussel’. Zij winnen airplay op Studio Brussel, ze prijken op de cover van Knack Focus en krijgen professioneel advies door VI.BE. Als dat geen boost voor je carrière is!

Op stubru.be vind je het volledige wedstrijdreglement.

Met dank aan Sabam for Culture, VI.BE en Knack Focus.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 track, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen