VI.BE

The Island 2023 DJ Contest

112 inzendingen

Deadline 28.05.23

Wil jij graag jouw talent als DJ komen tonen in Kroatië op The Island voor 1000 jongeren van 9 tot 16 september? Waag je kans!

The Island 2023 DJ Contest

Gecreëerd door

Route Du Soleil

Beschrijving

Welkom bij THE ISLAND, dé end of summer festivalweek, van 9 tot 16 september. Een unieke festivaltrip in Kroatië voor Vlaamse jongeren.

In de nazomer van 2023 trekken we met honderden Belgen naar één van de meest idyllische eilanden van de Adriatische Kust: het eiland Pag. We huren er een volledige Island Lodge af en nodigen enkele topartiesten uit die zullen optreden in de meest spectaculaire beach club van Kroatië.

Onze interne jury selecteert via VI.BE platform tien dj’s voor de halve finale ronde. Wij maken ze bekend via dit platform en op onze social media op maandag 29 mei. Het is dan aan het publiek van The Graduates om te stemmen op 1 van de 10 halve finalisten.

De 3 die op woensdag 7 juni om 14u de meeste stemmen hebben, zitten in de finale en zullen een nog geheime opdracht krijgen. Op 14 juni maken we DE WINNAAR VAN THE ISLAND DJ CONTEST 2023 bekend, die een week mee mag naar Kroatië voor THE ISLAND.

We voorzien voor jou en één guest:

  • Transport heen en terug naar Kroatië
  • 7 overnachtingen ter plaatsen
  • gratis drinks op de dag van het optreden
  • Elke avond gratis toegang tot de Noa Beach Club

Wil jij graag jouw talent als DJ komen tonen tijdens de festivalweek in Kroatië voor 1.000 jongeren? Schrijf je nu in!

www.theislandfestival.org

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, traditioneel, funk/soul, pop en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 mixtape, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (Voor jou en één guest: Transport heen en terug naar Kroatië, 7 overnachtingen ter plaatsen, gratis drinks op de dag van het optreden en elke avond gratis toegang tot de Noa Beach Club)