VI.BE

The Graduates DJ Contest 2023

34 inzendingen

Deadline over 15 dagen

Wil jij graag jouw talent als DJ komen tonen in de grootste clubs van Lloret de Mar voor meer dan 1000 jongeren van 2 tot 9 september? Waag je kans!

The Graduates DJ Contest 2023

Gecreëerd door

Route Du Soleil

Beschrijving

Welkom bij The Graduates, dé afstudeerreis (2 tot 9 september) van het jaar voor de laatstejaars studenten van het middelbaar. De reis waar je het einde van jouw middelbare carrière uitbundig kan vieren met leeftijdsgenoten tijdens een week feest en plezier. Een unieke festivaltrip waar jongeren in alle veiligheid kennis kunnen maken met grote discotheken, poolparties, boatparties and more.

Als de zon onder gaat, gaan de neonlichtjes van de grote Hoofdstraat aan. Dit is het middelpunt van het plaatselijke uitgaansleven, je vindt er de beste clubs, bars en discotheken. Iedere avond nemen we één bepaalde TOP-discotheek over met The Graduates. We zoeken een DJ om The Graduates van de nodige beats te voorzien!

Onze interne jury selecteert via VI.BE platform tien dj’s voor de finale ronde. Wij maken ze bekend via dit platform en op onze social media op maandag 10 april. Het is dan aan het publiek van The Graduates om te stemmen op 1 van de 10 finalisten.

Diegene die op woensdag 17 april om 14u de meeste stemmen heeft behaald wint de DJ Contest en mag een week mee naar Lloret de Mar.

We voorzien voor jou en één guest:

  • Transport heen en terug naar Spanje
  • 6 overnachtingen ter plaatsen
  • gratis drinks op de dag van het optreden
  • een strak geregelde soundcheck

Wil jij graag jouw talent als dj komen tonen in de grootste clubs van Lloret de Mar voor meer dan 1.000 jongeren? Schrijf je nu in!

www.thegraduates.be

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, traditioneel, funk/soul, pop en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 mixtape, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (We voorzien voor jou en één guest: Transport heen en terug naar Spanje, 6 overnachtingen ter plaatsen, gratis drinks op de dag van het optreden en een strak geregelde soundcheck)