VI.BE

Snowbreak 2024 / DJ Contest

91 inzendingen

Deadline 03.12.23

Wil jij graag jouw talent als dj komen tonen in in Andorra tijdens Snowbreak 2024 en zo 2.000 jongeren de week van hun leven bezorgen? Waag je kans!

Snowbreak 2024 / DJ Contest

Gecreëerd door

Route Du Soleil

Beschrijving

Welkom bij de DJ Contest van Snowbreak 2024, het winterfestival van de lage landen. Deze trip gaat door tijdens de lesvrije week van 3 tot en met 10 februari in de gebergten van Andorra!

Tijdens de lesvrije week van 2024 verzamelen zo'n 2.000 jongeren om Pas De La Casa volledig op zijn kop te zetten! Midden tussen de opblaasbare dieren, ongeziene après-ski parties en spectaculaire wintergames voorzien we natuurlijk ook de beste Vlaamse artiesten én daar kan jij deel van uitmaken!

Onze interne jury selecteert via VI.BE platform tien dj’s voor de halve finale. Wij maken deze toppers bekend via dit platform en op onze social media op 8 december 2024. Het is dan aan het publiek van Snowbreak om te stemmen op 1 van de 10 halve finalisten.

De 3 die op zondag 10 december (23.59u) de meeste stemmen hebben, zitten in de finale en zullen een nog geheime opdracht krijgen. Op 17 december maken we DE WINNAAR VAN de contest voor Snowbreak 2024 bekend, die een week mee mag naar Andorra om zijn/haar beste sets boven te halen!

We voorzien voor jou:

  • Transport heen en terug naar Andorra
  • Accommodatie tijdens Snowbreak 2024
  • gratis drinks op de dag van het optreden
  • Een skipas voor de hele week

Wil jij graag jouw talent als dj komen tonen tijdens de het winterfestival van de lage landen? Schrijf je nu in!

www.snowbreak.org

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, traditioneel, funk/soul, pop en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 mixtape, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (Transport heen en terug naar Andorra, accommodatie tijdens Snowbreak 2024, gratis drinks op de dag van het optreden en een skipas voor de hele week)