VI.BE

ROHP Kick Off 2024

107 inzendingen

Deadline 10.04.24

Rock op het plein is een festival in het centrum van Wervik en gaat dit jaar door op vrijdag 16/08/24. Schrijf je nu in en maak kans op een plek op onze affiche!

ROHP Kick Off 2024

Gecreëerd door

Rock op het plein

Beschrijving

Rock Op Het Plein vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 augustus 2024 op het Sint-Maartensplein in Wervik. Ieder jaar mag de winnaar van de Kick Off het festival openen.

De kandidaten worden geselecteerd via VI.BE platform. De finale vindt plaats tijdens onze ROHP Kick-Off in een samenwerking met JH De Beepee op zaterdag 27 april 2024 in Wervik. De winnaar bemachtigt een spot op de affiche van Rock op het plein 2024. Er valt bovendien een publieksprijs te winnen: een betaald optreden in JH De Beepee.

Op vorige edities van het festival stonden onder andere Gorki, Flip Kowlier, Daan, Compact Disk Dummies, Steak Number Eight, The Sore Losers en School Is Cool, Kraantje Pappie, Admiral Freebee, Sons, Raymond Van Het Groenewoud, The Van Jets, De Mens, Ramkot, Gestapo Knallmuzik, enz. Enkele namen in 2023 waren Berre, ILA, Fleddy Melcully, Bizkit Park, Xink,....

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen
  • Genres: hiphop, pop, electronic, rock, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Deelnemers: Catering ( eten en drank ) // Publieksprijs: €150 gage voor optreden in JH BeePee // Juryprijs: €250 gage voor optreden op Rock op het plein 2024)