VI.BE

Road Rock 2020

233 inzendingen

Deadline 12.04.20

Strijd voor een finaleplaats, pak de prijzen & treed op als voorprogramma van Tsar B, The Kids, Admiral Freebee, Faces on TV én Equal Idiots!

Road Rock 2020

Gecreëerd door

Road Rock

Beschrijving

! Belangrijk update: gezien de huidige omstandigheden rond het Coronavirus (COVID-19) kunnen wij niet garanderen dat de finale van Road Rock zal plaatsvinden. We verwachten meer info rond half mei. !

Road Rock is een live music contest met fantastische prijzen voor opkomende rockbands uit heel Vlaanderen. Uit de inzendingen kiezen we 8 bands voor de pre-finale op 31 mei en 1 juni in het Boerenhol te Kortrijk, tijdens de Sinksenfeesten.

De 3 winnende bands spelen op 29 augustus in het Begijnhofpark van Kortrijk de grote slotfinale als voorprogramma van Tsar B, The Kids, Admiral Freebee, Faces on TV én Equal Idiots! Stand-up comedian Gunter Lamoot neemt de presentatie voor zijn rekening.

De winnaar gaat bovendien naar huis met €3.000 aan materiaal plus een professionele studio-opname van één complete single in Catharsis Productions! Nummer 2 krijgt €2.000 aan materiaal en mag voor 6 uur de studio in. De band op de derde plaats pakt €1.000 aan materiaal, én een korting van 20% voor een professionele studio-opname.

Een gooi doen naar de eeuwige roem? Schrijf jouw band snel in voor deze onvergetelijke wedstrijd! Op 12 april sluiten we de inschrijvingsronde

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: metal, pop, rock, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Winnaar: €3.000 aan materiaal + opname van één single in een professionele studio (Catharsis productions). // 2e plaats: €2.000 aan materiaal + 6u opnametijd bij Catharsis productions. // 3e plaats: €1.000 aan materiaal + 20% korting voor opname bij Catharsis productions )