VI.BE

Road Rock 2019

259 inzendingen

Deadline 12.04.19

Strijd mee voor een finaleplaats op Road Rock, pak fantastische prijzen, treed op als voorprogramma van The Van Jets, Daan en Emma Bale, en win eeuwige roem!

Road Rock 2019

Gecreëerd door

Road Rock

Beschrijving

Road Rock is een live music contest met fantastische prijzen voor opkomende rockbands uit heel Vlaanderen.

Uit de inzendingen kiezen we 8 bands voor de finale op 9 en 10 juni in het Boerenhol te Kortrijk, tijdens de Sinksenfeesten.

De 3 winnende bands spelen op 31 augustus in het Begijnhofpark van Kortrijk de grote slotfinale als voorprogramma van The Van Jets, Daan en Emma Bale. Stand-up comedian Gunter Lamoot neemt de presentatie voor zijn rekening.

De winnaar gaat bovendien naar huis met €3.000 aan materiaal plus een professionele studio-opname van één complete single in Catharsis Productions! Nummer 2 krijgt €2.000 aan materiaal en mag voor 6 uur de studio in. De band op de derde plaats pakt €1.000 aan materiaal.

Een gooi doen naar de eeuwige roem? Schrijf jouw band snel in voor deze onvergetelijke wedstrijd! Op 12 april sluiten we de inschrijvingsronde.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: metal, pop, rock, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Winnaar: €3.000 aan materiaal + studiotijd // 2e plaats: €2.000 aan materiaal + studiotijd // 3e plaats: €1.000 aan materiaal)