VI.BE

HipHopTalkies

  • Media
36 inzendingen

Deadline 23.01.23

We zijn op zoek naar 3 gasten voor HipHopTalkies! Wil jij jouw verhaal komen vertellen? Schrijf je hier in! Wie weet nodigen wij jouw in het voorjaar van 2023 uit naar onze studio!

HipHopTalkies

Gecreëerd door

Plus32B

Derde winnaar!

De 3de winnaar komt uit Gent, en brengt trap & drill, gespekt met agressieve bars: J9rr9!

"J9RR9 is een rapper uit Gent. Na enkele jaren op te treden en muziek uit te brengen in de formatie 'Apex Raptors' werkt hij hard aan zijn solocarrière. Ondertussen heeft hij 2 singles met videoclip uitgebracht, nl. 'J9RR9' en 'K9'. In januari komt hij met zijn debuut EP '99'.

Naast muziek is hij ook organisator van 'Hardere Aanpak' (i.s.m. Muziekcentrum Kinky Star), waar de meest obscure namen uit de Vlaamse underground de kans krijgen om het kot volledig af te breken.

Wat je kan verwachten van J9RR9 zijn muziek? Agressieve bars, bombastische trap en drill beats, brag & boast van de bovenste plank."

J9RR9

J9RR9 (spreek uit als: Jerre) is een rapper uit Gent. Agressieve bars uit 9000, recht op u muil.

Tweede winnaar!

De 2de winnaar komt uit Antwerpen, en heeft oa. al samenwerkingen met Roedel op zijn naam staan. De aflevering met Joost Hoekaf beloofd alvast interessant te worden!

"Joost Hoekaf is creatief schrijver en muzikant met wortels in Antwerpse bodem. Door een natuurlijke fascinatie voor het creatief woord bewoog hij al op vroege leeftijd in de poëziewereld. Hier deed hij grondige ervaring op en raakte hij geïnspireerd door de bijzondere invalshoeken die zich nu terug in zijn muziek weerspiegelen. Joost vindt nu zijn plaats binnen de hiphop waarin hij met eigen projecten en samenwerkingen genoeg buzz kon creëren om zijn muzikaal talent aan een groter publiek te laten zien. Met gebundelde krachten stond hij op het debuutalbum van het Antwerps collectief Roedel, bracht hij eerder al onder eigen naam twee EP’s en rapte hij samen met Brakka Briesje (ook ex-Roedel) in de studio van Niveau 4."

Bron: bio vi.be

Joost Hoekaf

Eerste winnaar!

De call is intussen afgesloten, en bij deze willen we de 36 deelnemers alvast bedanken voor hun interesse.

Het was een moeilijke keuze, maar we hebben intussen de 3 winnaars geselecteerd. De eerste winnaar is Jef! We kijken alvast al uit naar deze aflevering.

"Jef is een 19 jarige artiest uit Bilzen in Limburg. Hij bracht al een paar nummers uit onder zijn naam, inclusief een EP genaamd Bestemming met een producer uit Leuven genaamd Highhat Beats. Jef heeft al bewezen dat zijn nummers in de smaak vallen, ook de Instasessies op Instagram doen het goed. Op zijn EP vind je features met Rian Snoeks, Levi, en Suli. Ook is hij een feature op het debuutalbum van Casper Cox. Je kan hem ook vinden op het nummer Reflecties, die hij samen met Enna maakte. Podiumvrees kent Jef niet en dat wil hij ook maar al te graag bewijzen."

Bron: bio vi.be-profiel

Jef

Whatsupp, ik ben Jef en ben altijd ready voor een nieuwe uitdaging.