VI.BE

Demo Days 2024 - Week van de Belgische Muziek

28 inzendingen

Deadline 28.01.24

Stuur ons dan tijdens de Week van de Belgische Muziek jouw demo en maak kans op studiotijd voor de opname van twee singles in een professionele opnamestudio.

Demo Days 2024 - Week van de Belgische Muziek

Gecreëerd door

OAZE

Beschrijving

Band, zanger, muzikant, artiest?

Ook dit jaar lanceren we vanuit OAZE (het platform voor creatieve makers uit Gistel, Oudenburg, Jabbeke, Ichtegem, Torhout, Zedelgem, Koekelare en Kortemark) onze Demo Days! Voor de Week van de Belgische Muziek gaan we op zoek naar de beste demo uit de regio Ginter.

Ben jij (of is je band) afkomstig uit één van de Gintergemeenten (Gistel, Ichtegem, Jabbeke, Koekelare, Kortemark, Oudenburg, Torhout of Zedelgem)?

Stuur ons dan vanaf maandag 22 januari, tijdens de Week van de Belgische Muziek, jouw demo en maak kans op studiotijd voor de opname van twee singles in een professionele opnamestudio.

Je singles worden daarna ook volledig gemixt en gemasterd zodat het eindresultaat echt ‘af’ is.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Koekelare, Kortemark, Oudenburg, Torhout, Ichtegem, Jabbeke, Zedelgem en Gistel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding, 2 vragen, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (De winnaar wint studiotijd voor de opname van twee singles in een professionele opnamestudio. Je singles worden daarna ook volledig gemixt en gemasterd zodat het eindresultaat echt ‘af’ is.)