VI.BE

Cover 70s-classics op Nostalgie

39 inzendingen

Deadline 18.11.22

Nostalgie zoekt 4 jonge muzikanten, bands of soloartiesten die hun favoriete 70s-classic willen coveren

Cover 70s-classics op Nostalgie

Gecreëerd door

Nostalgie

Beschrijving

Nostalgie zoekt 4 jonge muzikanten, bands of soloartiesten die maandag 14 en 21/11 in de namiddag beschikbaar zijn om (in vooropname) in het programma van Leen Demaré een bekende 70s-classic te spelen.

De gekozen cover moet uiteraard passen binnen het profiel van Nostalgie. Alle genres kunnen, als er maar een Nostalgie-insteek aan gegeven kan worden: herkenbaar, classic, voor een breed publiek. Een leuke originele twist is een pluspunt!

De song wordt vooraf opgenomen op de vloer van onze studio’s in Antwerpen op een van de twee bovenstaande data. Het nummer krijgt airplay in het programma van Leen Demaré en er is ook een interview voorzien waarbij je toelichting kan geven bij de muziek die je maakt en ook de keuze van je song. Uiteraard geven we aan de artiesten ook exposure op onze digitale kanalen en social media. Het resultaat van deze opnames hoor je tussen 28 november en 1 december in het programma van Leen Demaré bij Nostalgie. En natuurlijk bezorgen we je graag een kopie van de opname.

De bedoeling is om alles in een kleine setting op te nemen (akoestisch). Voor volledige uitgeruste bands zijn we technisch niet voorzien.

Zend snel je bio en 3 nummers in, waaronder eventueel al een basic opname van je cover(s).

Het afgelopen jaar gaven we aan een tiental talenten de kans om hun kunnen te laten horen. Waag je kans en hopelijk tot binnenkort op Nostalgie!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: rock en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, volledige bio, 3 tracks, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden en geslacht groepsleden
  • Vergoeding: geen