VI.BE

Maanrockrally 2023

286 inzendingen

Deadline 22.01.23

Kroon je tot een van de 3 winnaars tijdens het Maanrockrallyweekend en verdien je plaats op Maanrock. Kort: tien laureaten, twee dagen finale, drie winnaars en een publieksprijs.

Maanrockrally 2023

Gecreëerd door

Maanrockrally

Beschrijving

Voor de 25e keer organiseren we (Jeugddienst Mechelen en Concertzaak vzw) in Mechelen de Maanrockrally, een wedstrijd voor aanstormend muzikaal talent!

Eerst en vooral: het concept van het Maanrockrallyweekend is geoptimaliseerd, waardoor je als artiest nog beter in de markt wordt geplaatst. Onder den toren zijn de plaatsen gegeerd, maar jij kan deze nu bemachtigen.

Het concept? De jury selecteert uit alle demo-inzendingen 10 finalisten. Deze artiesten spelen op een van de twee finales in de Club in Mechelen. Op 24 en 25 februari tonen deze talenten het beste van zichzelf, waarna er drie winnaars gekozen worden door de professionele vakjury. De winnaars verdienen een plaatsje op de line-up van Maanrock 2023 - een showcase om u tegen te zeggen. Ook nieuw dit jaar is dat we een publieksprijs uitreiken. Jouw stem is dus ook belangrijk!

Er zijn geen beperkingen op de genres die zich kunnen inschrijven. Enige voorwaarden: de helft van je groepsleden is jonger dan 30 jaar.

Het Maanrockrallyweekend is een samenwerking tussen Maanrock, 2800 leeft en de Concertzaak vzw.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, naam groepsleden, instrument groepsleden en leeftijd groepsleden
  • Vergoeding: vast (Winnaar speelt op Maanrock en er is een publieksprijs te winnen)