VI.BE

LH24 Holsbeek - Lokale Helden Holsbeek 2024

20 inzendingen

Deadline 25.02.24

Wij zoeken lokaal talent voor onze versie van Lokale Helden 2024 in Holsbeek!

LH24 Holsbeek - Lokale Helden Holsbeek 2024

Gecreëerd door

Gemeente Holsbeek

Beschrijving

De gemeente Holsbeek neemt ook dit jaar deel aan Lokale Helden!

We zijn op zoek naar lokale groepen & artiesten die op zoek zijn naar een lokale podiumkans in een gezellige setting. Het concept voor onze Lokale Helden 2024 ligt nog niet helemaal vast maar noteer al zeker vrijdag 26 april in je agenda.

Akoestisch of versterkt, een vaste waarde of een beginnende band, solo of in groep, instrumentaal of met zang… Alles kan en iedereen is welkom. We zijn op zoek naar minstens 4 artiesten of bands.

Schrijf je dus zeker in en verover je plaatsje bij onze Lokale Helden in Holsbeek.

Op zaterdag 27 april is het dan de beurt aan onze andere Lokale Helden van het Harmonieorkest Sint-Maurus Holsbeek. Hun jaarlijks concert zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 27 april. Een perfecte avond voor deze Lokale Helden!

--

Deze kans maakt deel uit van Lokale Helden, een initiatief van VI.BE. Op 27 april 2024 zetten we in heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers! Alle info op lokalehelden.be.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Holsbeek
  • Genres: hiphop, pop, electronic, rock, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€100)