VI.BE

HipHop Dj's @ Gentse Feesten

24 inzendingen

Deadline 31.05.23

De freestage wil de kans geven aan lokale onbekende hiphopartiesten om op een podium te staan en zich verder te ontwikkelen tot volwaardige hiphopartiesten.

HipHop Dj's @ Gentse Feesten

Gecreëerd door

Hip Hop Hooray

Beschrijving

Hip Hop Hooray is een hiphop concept uit Gent dat alle elementen van hiphop in de kijker zet. Van festivals tot live optredens, workshops en jams. Het zet zich in voor de ontwikkeling, creatie en presentatie van hiphop artiesten. HHH is opnieuw op zoek naar artiesten die het potentieel hebben om door te stromen in de wereld van hiphop.

Via de freestage krijgen upcoming artiesten de mogelijkheid om een volwaardige, professionele show te brengen in het voorprogramma van onze headliners. Afgelopen edities brachten we al namen als Pete Rock, Masta Ace, Slum Village, Smif-n-Wessun, Jeru the Damaja, Afu-Ra, Josylvio, Woodie Smalls, Spreej, Le77, Hef, Kevin, Snelle, Fresku en MocroManiac.


Onze volgende events vinden plaats tijdens de Gentse Feesten. Er zijn 12 plekken te winnen om als hiphop-dj je ding te doen:

  • 6 sets van 2u op vrijdag 21/07 tijdens de Gentse Feesten 2023
  • 6 sets van 2u op zaterdag 22/07 tijdens de Gentse Feesten 2023

Wat moet je doen?

  • Maak een VI.BE profiel aan
  • Zend ons hier je beste mixtape in.

De 12 beste artiesten/sets (m/v/x) worden verkozen door de HHH-organisatie. Zij brengen vervolgens een set van 2u aan tracks tijdens de Gentse Feesten.


Artiesten die HHH heeft helpen doorgroeien: Alois & VLB, 3MB, 23crw, Losabes, Deabeat Larry, Leblanc, Eles, Krapuul, Dyce, All-Turn, Miserabele Johnny, Khail, Groen Genoeg, SDM OT GANG, Longwa tha Farao, Snelstappers en Apex Raptors.

Succes!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers en dj’s uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 mixtape, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€100)