VI.BE

Gents hiphoptalent op de Gentse Feesten

60 inzendingen

Deadline 31.05.23

Hip Hop Hooray wil de kans geven aan lokale hiphopartiesten om op een podium te staan en zich verder te ontwikkelen tot volwaardige hiphopartiesten.

Gents hiphoptalent op de Gentse Feesten

Gecreëerd door

Hip Hop Hooray

Beschrijving

Hip Hop Hooray is een hiphop concept uit Gent dat alle elementen van hiphop in de kijker zet. Van festivals tot live optredens, workshops en jams. Het zet zich in voor de ontwikkeling, creatie en presentatie van hiphop artiesten. HHH is opnieuw op zoek naar artiesten die het potentieel hebben om door te stromen in de wereld van hiphop.

Via de Freestage krijgen upcoming artiesten de mogelijkheid om een volwaardige, professionele show te brengen in het voorprogramma van onze headliners. Afgelopen edities brachten we al namen als Pete Rock, Masta Ace, Slum Village, Smif-n-Wessun, Jeru the Damaja, Afu-Ra, Josylvio, Woodie Smalls, Spreej, Le77, Hef, Kevin, Snelle, Fresku en MocroManiac.


Ons volgende event vindt plaats tijdens de Gentse Feesten. Er zijn 6 plekken te winnen op zaterdag 15 juli in ons hiphop dorp in het Baudelopark. Een showcase van 20' voor artiesten uit (groot) Gent.

Wat moet je doen?

  • Maak een VI.BE profiel aan
  • Zend ons hier je beste 2 tracks in

De 6 beste artiesten (m/v/x) worden verkozen door de HHH-organisatie. Zij brengen vervolgens live 20 min aan tracks op de eerste zaterdag van de Gentse Feesten, 15 juli in het Baudelopark.


Artiesten die HHH heeft helpen doorgroeien: Alois & VLB, 3MB, 23crw, Coi, SIGA, Calya J, Joel Francis, Losabes, Deabeat Larry, Leblanc, Eles, Krapuul, Dyce, All-Turn, Miserabele Johnny, Khail, Groen Genoeg, SDM OT GANG, Longwa tha Farao, Snelstappers en Apex Raptors.

Succes!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Gent
  • Genres: hiphop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€100 per artiest )