VI.BE

Heidefeesten - Open Stage 2024

48 inzendingen

Deadline over 12 dagen

Heidefeesten Open Stage, tijdens de Heidefeesten in Genk. Verras Genk en omstreken en win een professionele studio opname!

Heidefeesten - Open Stage 2024

Gecreëerd door

Heidefeesten

Beschrijving

De Heidefeesten in Genk organiseren op zaterdag 24 augustus 2024 "Heidefeesten Open Stage 2024". Het open stage tijdens de Heidefeesten.

Speel je muziek en wil je op het podium staan? Iedereen heeft een talent en verdient een plek op on open stage: we selecteren 5 artiesten!

De Heidefeesten zijn een wijkfeest dat al meer dan 60 jaar georganiseerd wordt in de wijk Bret-Gelieren te Genk. We willen met Heidefeesten Open Stage graag een platform aanbieden aan opkomend talent.

Natuurlijk willen we de straffe kwaliteiten ook belonen, de winnaar van Heidefeesten Open Stage wint namelijk een professionele studio opname!

Natuurlijk laten we onze 2e en 3e plaats niet met lege handen achter, zij krijgen bovenop de publiciteit ook nog een mooi tegoed om te spenderen tijdens het Heidefeesten weekend.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Zonhoven, As, Kortessem, Hasselt, Genk, Bilzen, Diepenbeek, Limburg, Zutendaal, Oudsbergen, Maasmechelen, Lanaken en Houthalen-Helchteren
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop, rock, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon en 1 track
  • Vergoeding: vast (Een professionele studio opname)